محتوای انواع کمر درد و علائم آن برای سایت نشاط البرز نوشته شده است.
کمردردها اغلب بدون هیچ دلیلی ایجاد می شوند که پزشک معالج با انجام آزمایشات و تصویربرداری ها شناسایی می کند و یا از علائمی که دارا هستید می تواند انواع کمر درد و علائم آن را تشخیص و برای شما بازگو کند.
شرایطی که با کمر درد معمولا مرتبط هستند عبارتند از: کشیدگی ماهیچه یا رباط است.بلند کردن مکرر اجسام سنگین یا یک حرکت نابهنجار به طور ناگهانی می تواند عضلات پشت و رباط های ستون فقرات را تحت فشار قرار دهد و آسیب جدی به شما وارد کند.
انواع کمر درد و علائم آن
کمر درد مانند بسیاری دیگر از بیماری ها با علائمی و انواع زیادی روبرو است. نقطه مشترک کمر دردها کشیدن درد است و به میزان ابتلای شما کم و زیاد می شود. در همین حال کمر دردها ب سه دسته تقسیم می شوند.
دسته اول درد های حاد یا کوتاه مدت که می توانند از یک روز شروع شده تا چهار هفته ادامه داشته باشند. درد تحت حاد که بازه زمانی بین چهار تا ۱۲هفته به طول می انجامد و درد مزمن که بیشتر از ۱۲ هفته طول می کشد. شما با بیان زمان درد کمرتان می توانید بر روند تسریع بهبودی خود اثر گذار باشید.
انواع کمر دردها عبارتند از:
عوامل گفته شده جزء شایع ترین انواع کمر درد و علائم آن است.
شاید برای همه شما سوال باشد که کمر درد چه نوع دردی است در پاسخ به این سوال باید بگوییم که کمر درد اینگونه تعریف می شود که درد عضلانی اسکلتی، که معمولا همان درد کمر است، به صورت انواع کمر درد و علائم آن ظاهر می شود. علائمی مانند: درد عصبی یا نورپاتیک، درد عضلانی، درد استخوانی یا غضروف را می توان نام برد.
اگر چنانچه کمر درد شما همراه با یکی از علائم زیر است، فورا به نزدیکترین اورژانس خود مراجعه کنید، زیرا ممکن است با یک بیماری یا آسیب جدی تری روبرو شوید.
علائمی چون: افزایش ناگهانی درد، ناراحتی، ضعیف یا بی حسی در حرکت دادن اعضای بدن خود، از دست دادن عملکرد مثانه و تب شدید این علایم را در صورت مشاهده کردن خیلی جدی بگیرید. وبلاگ انواع کمر درد و علائم آن می تواند شما را از بروز هرگونه اتفاق جدی حفظ کند.
انواع کمر درد و علائم آن
افرادی که مبتلا به کووید ۱۹ شده اند ممکن است به دلیل پاسخ التهابی بدن، درد عضلانی و بدن درد را تجربه کنند، پس ارتباط تنگاتنگ و مستقیم است.
البته گاهی ممکن است گاهی بعضی از افراد اصلا دچار این انواع کمر درد و علائم آن نشوند.کمر درد بیشتر در قسمت فوقانی و پایین کمر احساس می شود و گاهی ممکن است همین دلیل شما را بی حس و دچار ضعف کند.
یکی از شایع ترین علت ها برای درد کمر کشیدگی و رگ به رگ شدن کمر است. شما می توانید با بلند کردن چیزی بیش از حد سنگین یا بلند نکردن ایمن به عضلات، تاندون ها یا رباط ها آسیب جدی وارد کنید.
رگ به رگ شدن کمر ممکن است گاهی توسط عطسه، سرفه، چرخش یا خم شدن کمر باشد که تحت فشار قرار می گیرد و این چنین شما را دچار با انواع کمر درد و علائم آن می کند.
تشخیص بیماری از روی علائم کاری است که ما در روزمره در هنگام مشکل یابیماری انجام می دهیم. به طور مثال با علائم تب و لرز، سرفه و بدن درد تشخیص می دهیم ممکن است سرماخوردگی باشد. پیچیدگی درد در اقسام دیگر بدن هم به همین سبک است. برای تشخیص انواع کمر درد و علائم آن می توانیم از گزینه های زیر استفاده کنیم.
به طور مثال علائم کمر درد به شرح ذیل است:
برای نشان دادن میزان درد تلاش بر این است که از صفر تا ده به آن نمره داده بشود. اگر شما به کمر درد خود از یک تا سه داده اید پس درد در حد خفیف است . مقیاس سنجش درد به خود فرد داده می شودتا بتواند با ارزیابی و دادن نمره میزان درد خود را مشخص کند.
اگر چنانچه درد بالاتر از عدد شش باشد اوضاع باید کمی بیشتز مورد آزمایش قرار بگیرد. این نمره نشان دهنده وضعیت بحرانی و حاد است. شما نیاز دارید در این مرحله به پزشک معالج مراجعه کنید و با بیان علائم خود می توانند انوع کمر درد و علائم آن را برای شما مشخص کند.
برای تشخیص انواع کمر درد و علائم آن باید اموری انجام داد. پزشک شما یک تاریخچه پزشکی کامل می گیرد، علائم شما را مورد بحث قرار می دهد و یک معاینه فیزیکی برای تشخیص دقیق علت کمر درد انجام می دهد.
البته گاهی اوقات آزمایش های تخصصی؛ مانند: اشعه ایکسري، اسکن MRI یا تزریق های تشخیصی انجام بشود. این موضوع را در نظر داشته باشید که انجام تمامی این امور لازمه اش درد است.
گاهی ممکن است انواع کمر درد و علائم آن ناشی از مشکلات ساختاری باشد. در اینجا به بعضی از این مشکلات اشاره خواهیم کرد:
انواع کمر درد و علائم آن
انواع کمر درد و علائم آن یک دلیل رایج برای غیبت از محل کار و جستجوی درمان پزشکی است. این موضوع به خودی خود می تواند ناراحت کننده و ناتوان کننده باشد. در هنگام ابتلا به انواع کمر درد و علائم آن که بسیار زجر آور است گاهی حتما به پزشک مراجعه کنید.
استراحت کافی، تغذیه مناسب، مصرف داروهای ضد التهابی و حرکات ورزش های متناسب می تواند در روند تسریع بهبود شما اثر گذار باشد.