گاهی اوقات، درمان یک بیماری زمینه ای، مانند کمبود آهن، علائم RLS را تا حد زیادی تسکین می دهد. اصلاح کمبود آهن ممکن است شامل دریافت مکمل آهن به صورت خوراکی یا داخل وریدی باشد. با این حال، مکمل های آهن را فقط با نظارت پزشکی و پس از اینکه پزشک سطح آهن خون شما را بررسی کرد، مصرف کنید. در ادامه اطلاعات بیشتری در رابطه با داروهای سندروم پای بی قرار به دست خواهیم آورد.
اگر RLS بدون شرایط مرتبط دارید، درمان بر تغییرات سبک زندگی متمرکز است. اگر آن ها موثر نباشند، پزشک ممکن است داروها را تجویز کند.
داروهایی که برای این بیماری تجویز میشوند برای درمان بیماری های دیگر ساخته شدند اما خوشبختانه برای کاهش و کنترل بی قراری در پاهای بیماران مبتلا نیز استفاده میشوند.
این داروها عبارتند از:
گاهی ممکن است چندین آزمایش برای شما و پزشکتان طول بکشد تا داروی مناسب یا ترکیبی از داروهایی را پیدا کنید که بهترین کار را برای شما دارد.
گاهی اوقات داروهای دوپامین که برای مدتی برای تسکین RLS شما مؤثر بوده اند، بی اثر می شوند یا متوجه می شوید که علائم خود در اوایل روز عود کرده یا بازوهای شما را درگیر می کند. پزشک شما ممکن است داروی دیگری را برای مبارزه با مشکل جایگزین کند.
اکثر داروهای تجویز شده برای درمان RLS در دوران بارداری توصیه نمی شوند. در عوض، پزشک ممکن است تکنیک های خودمراقبتی را برای تسکین علائم توصیه کند. با این حال، اگر این احساسات در سه ماهه آخر بارداری شما آزاردهنده باشد، ممکن است پزشک استفاده از برخی داروها را تایید کند.
برخی از داروها ممکن است علائم RLS را بدتر کنند. اینها شامل برخی از داروهای ضد افسردگی، برخی داروهای ضد روان پریشی، برخی داروهای ضد تهوع و برخی داروهای سرماخوردگی و آلرژی است. پزشک شما ممکن است توصیه کند در صورت امکان از مصرف این داروها اجتناب کنید. با این حال، اگر نیاز به مصرف این داروها دارید، با پزشک خود در مورد افزودن داروها برای کمک به مدیریت RLS خود صحبت کنید.
داروهای زیر برای ایجاد یا تشدید علائم RLS شناخته شده است:
لینک های مرتبط:
علت سندروم پای بی قرار و تشخیص