فیزیوتراپی در درمان دردهای بیماری مزمن

محتوای این متن برای سایت نشاط البرز نوشته شده است.
فیزیوتراپی در درمان بیماریهای مزمن
در این وبلاگ قصد داریم برای شما دررابطهبا مزایای فیزیوتراپی در درمان بیماریهای مزمن حرف بزنیم. تعریف بیماری مزمن به این صورت است که بیماری یا وضعیتی که معمولاً ۳ ماه یا بیشتر طول میکشد و ممکن است باگذشت زمان بدتر شود. بیماریهای مزمن معمولاً در افراد مسن ایجاد میشوند و معمولاً قابلکنترل هستند اما قابلدرمان نیستند. شایعترین انواع بیماریهای مزمن عبارتاند از سرطان، بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت و آرتریت نیز است.

فیزیوتراپی در درمان بیماری های مزمن
فیزیوتراپی در درمان بیماریهای مزمن چیست؟
بیماریهای گفته شده ممکن است گاهی نیاز به فیزیوتراپی در درمان بیماریهای مزمن داشته باشند. به طور مثال بیماری سکتهها جزء پرمصرفترین گروه برای استفاده از خدمات فیزیوتراپی هستند.
۴ علت اصلی بیماری مزمن چیست؟
هر بیماری میتواند تبدیل به بیماری مزمن شود و بسیاری از بیماریهای مزمن به دلیل فهرست کوتاهی از رفتارهای خطرناک ایجاد میشوند. چهار عامل خطر اصلی قابل پیشگیری را در ابتلا به بیماری مزمن شناسایی میکند: مصرف دخانیات، تغذیه نامناسب، عدم فعالیت بدنی و مصرف الکل است.
بهعنوان پزشک سایت نشاط البرز، مهم است که علاوه بر مشاوره با بیماران در زمینه پیشگیری، به روند این عوامل خطر توجه داشته باشید. پیشگیریها به شکل دارو، جراحی و یا فیزیوتراپی در درمان بیماریهای مزمن جلوه میکند.
۱۰ بیماری مزمن برتر
در این بخش از وبلاگ برای شما لیستی از ۱۰ بیماری مزمن شناخته شده تهیه نمودهایم. این بیماریهای مزمن تماماً به دلیل رعایتنکردن اصول بهداشتی، حفاظت و رعایتهای جسمانی ایجاد میشود. بیماریهای مزمن در ذیل عبارتاند از:
- بیماریهای قلبی و سکته مغزی
- دیابت
- آرتروز
- مسائل بهداشتی مرتبط با الکل
- سرطان
- چاقی
- بیماری آلزایمر
- مسائل بهداشتی مرتبط با سیگار
آیا بیماریهای مزمن از بین میروند؟
اکثر بیماریهای مزمن خودبهخود برطرف نمیشوند و بهطورکلی به طور کامل درمان نمیشوند. برخی از آنها میتوانند بلافاصله تهدیدکننده زندگی مانند بیماری قلبی و سکته باشند. برخی دیگر بهمرورزمان باقی میمانند و به مدیریت فشرده مانند دیابت نیاز دارند.
بیماریهای مزمن شاید به طور کامل نتوانند درمان بشوند ولی میتوان از طریقهای دیگر پیشگیری کرد. روشهای چون دارودرمانیها، جراحی و فیزیوتراپی در درمان بیماریهای مزمن را نیز نام برد.
چرا بیماریهای مزمن در حال افزایش است؟
بیماریها و شرایط مزمن در سراسر جهان در حال افزایش است. جمعیت سالخورده و تغییرات در رفتار اجتماعی به افزایش مداوم این مشکلات رایج و پرهزینه درازمدت سلامت کمک میکند. طبقه متوسط درحالرشد است و با شتاب شهرنشینی، مردم سبک زندگی بیتحرکتری را اتخاذ میکنند.
این بیتحرکی باعث افزایش بیماریهای مزمن چون آرتروز، انواع سکتهها، دیابت و دیگر بیماریهای مزمن نیز میشود. این بیماریها تمام به طور یکسان با روشهای درمانی مختلف نیز چاره میشوند ولی بعضی از آنها فیزیوتراپی در درمان بیماریهای مزمن را میطلبند.
آیا اضطراب یک بیماری مزمن است؟
دادههای بالینی و اپیدمیولوژیک نشان میدهد که اختلال اضطراب فراگیر یک بیماری مزمن است که باعث میشود بیماران برای سالهای متمادی رنج بکشند و منجر به ناراحتی قابلتوجهی در عملکرد زندگی روزمره شوند. بیماری اختلالی اضطراب جزء بیماریهای است که با فیزیوتراپی درمان نمیشود.
چگونه از یک بیماری مزمن جان سالم به در ببریم؟
برای ادامه زندگی و پذیرفتن بیماری مزمن بهترین راهبرد این است در کنار روشهای تجویز شده حتماً از جلسات مشاوره هم استفاده کنید؛ چون بیماری به این صورت است که از نظر روحی و روانی درصد بیشتری را به خود اختصاص داده است. با جلسات مشاوره میتوانید از حمایت عاطفی برخوردار شوید. بسیاری از افراد مبتلا به بیماری مزمن با افسردگی دستوپنجه نرم میکنند.
- از برنامه مراقبتی پزشک خود پیروی کنید
- تغییرات کوچکی در رژیم غذایی خود ایجاد کنید
- به حرکت ادامه دهید
- آب بیشتری بنوشید
- به بدنت گوش کن
- روی اهداف خود تمرکز کنید
- استرس خود را مدیریت کنید
برای خودمراقبتی میتوانید از این روشها استفاده کنید. تمام دردها با فیزیوتراپی در درمان بیماریهای مزمن انجام نمیشود.

فیزیوتراپی در درمان بیماری های مزمن
مزمن به چه معنی است؟
طبق پژوهشها یک بیماری مزمن عبارت است از یک بیماری یا بیماری سلامت انسان که اثرات آن پایدار یا طولانیمدت است یا بیماری که باگذشت زمان به وجود میآید. طول این دوره بیماری مؤثر از روشهای درمانی است که برای شما تجویز شده.
نحوه مقابله با بیماری مزمن
اولین واکنش افراد زمانی که متوجه بیماری شما میشوند ممکن است شوک یا ناراحتی باشد، بنابراین دادن زمان به آنها برای بازکردن اطلاعات قبل از نشستن برای قرار ملاقات میتواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید که آیا حرکت روبهجلو درست است یا خیر؟
بعضی از بیماریهای مزمن چندان وجهه بدی ندارند مانند دیابت و تقریباً عادی است ولی بعضی از آنها از وجه خوبی برخوردار نیستند مانند بیماریهای با لفظ سرطان که میتوانند رعب و ترس زیادی در دل شما بیندازد.
آیا بیماریهای مزمن ژنتیکی هستند؟
اگرچه خطر ابتلا به بیماریهای مزمن به عوامل ژنتیکی و محیطی نسبت داده میشود، ۷۰ تا ۹۰ درصد از خطرات بیماری احتمالاً به دلیل تفاوت در محیط است و یکی از روشهای درمان آنها فیزیوتراپی در درمان دردهای بیماری مزمن است.
فیزیوتراپی چگونه به بیماریهای مزمن کمک میکند؟
فیزیوتراپیستها طیف وسیعی از شرایط را با استخوانها، ماهیچهها، سیستم قلبی عروقی، اعصاب و سایر قسمتها و سیستمهای بدن تشخیص و مدیریت میکنند. آنها میتوانند به مردم کمک کنند تا از طریق فیزیوتراپی در درمان دردهای بیماری مزمن را مدیریت کنند، توصیههای مربوط به شیوه زندگی را ارائه دهند، تمرینات و کمکهایی را برای کمک به مردم برای مدیریت بهتر تجویز کنند و توصیههایی را ارائه کنند.
فیزیوتراپی چگونه به بیماری مزمن میتواند کمک کند؟
فیزیوتراپیست میتواند به درمان بسیاری از موارد کمک کند، از جمله:
- درد کمر و زانو
- آسیبهای ورزشی
- آرتروز
- درد، رگبهرگ شدن و جراحات
- بیاختیاری
- بیماریهای مزمن مانند دیابت، آرتروز، پوکیاستخوان و چاقی
- مدیریت پس از سکته مغزی
- بهبودی از شکستگی استخوان
- توانبخشی بعد از جراحی
- تأخیر رشد در کودکان
- بهداشت حرفهای
چگونه با یک بیماری مزمن میتوان فعالیتهای فیزیوتراپی را انجام داد؟
در اینجا چهار نکته برای کمک به شما برای شروع ورزش در زمانی که بیماری مزمن دارید آورده شده است که اگر آنها را انجام دهید دیگر حرکات ورزشی باعث درد مزمن شما نشود.
اولین قدم این است که راه برو، ندو حتی زمانی که یک بیماری جدی دارید، بهتر است ازروی مبل بلند شوید و در صورت امکان شروع به حرکت کنید.
اقدام بعدی به این صورت است که تمرینات هوازی کم تأثیر را انتخاب کنید. آهسته شروع کنید و هیچوقت از حرکات سنگین در شروع استفاده نکنید. از نوارهای مقاومت استفاده کنید این نوارها شما را از افتادن حفظ میکند و برای حفظ تعادل بسیار عالی است. اگر چنانچه این اصول را رعایت نکنید ممکن است شما نیاز به فیزیوتراپی در درمان دردهای بیماری مزمن داشته باشید.

فیزیوتراپی در درمان بیماری های مزمن
این وبلاگ با عنوان فیزیوتراپی در درمان دردهای بیماری مزمن تقدیم به نگاه شما شد. امیدواریم با این وبلاگ توانسته باشیم در زمان بیماری مزمن به شما کمکی کرده باشیم. بیماریهای مزمن مانند: بیماری قلبی، سرطان، دیابت و آسم را نام برد. این بیماریهای مزمن میتوانند با فیزیوتراپی در درمان دردهای بیماری مزمن نیز حل بشود.